FAQ

U poslednje vreme kada mi neko kaže da mu moj kurs zvuči super ali da već ima neki kurs kao na primer od Aleksandra Stanića ili Miloša Vasića samo mu pošaljem jednu poruku koju sam nedavno dobio od Ivana, pa evo pogledajte: 

"Ćao Filipe, sećaš se verovatno da sam ti pre mesec dana napisao nešto u fazonu: Kurs deluje super, ali već imam jedan...

Kako sam bio zadovoljan za tim prvim kursem, nisam video logiku da kupim još jedan. Onda sam nakon par dana skapirao da je to isto kao kada bih kupio jednu knjigu, a onda kada mi neko preporuci neku drugu ja kazem: Neka hvala, već imam jednu. Skapirao sam da sam bukvalno bio 'zatucan'.

Iako je taj prvi kurs bio dobar, tvoj me je bukvalno očarao. Ne samo što imam konkretne rezultate (duplirao prodaje na shopu), nego mi je potpuno promenio perspektivu na ovaj biznis model. Uvideo sam da je ovo mnogo dublje i perspektivnije nego što se zapravo priča.

Sada iz ove perspektive sam siguran da bih mnogo, mnogo propustio da sam nisam kupio tvoj kurs i pre svega hvala tebi na tome što si nam svima davao mnogo vrednosti potpuno besplatno i samim tim me pogurao da učinim prvi korak. Hvala ti još jednom i javljam nove rezultate!" 

Jedan momak mi je rekao je ovo fejk poruka i da sam izmislio, ali dobro, nemam namernu da se ikome pravdam. Uvek će biti takvih ljudi... 

Ako već imate neki kurs i prezadovoljni ste svojim rezultatima koje postižete, mislite da ste već ozbiljno ovladali ovim poslom, možda moj kurs i nije za vas.

Ali ako osećate da i dalje nešto fali, da se nisu sve kockice složite, da možete i želite više da zarađujete, prijavite se za kurs već danas. 

Link ka kursu: 
https://filipsavic.com/products/master-kurs

P.S. Želim da kažem da nemam ništa protiv Aleksandra Stanića ili Miloša Vasića, ja sam prvi prošao njihove kurseve, i dobri su. Ali upravo zbog toga što sam prošao njihove kurseva, moj sam namerno kreirao tako da se ne ponavljam već da vam dam nešto novo, nešto što oni (trenutno) nisu pokrili.